Nieuwe video: Paramore – Still Into You

Paramore verrast vriend en vijand met springerige pop-video!

Waarom kijken? Omdat dit een clip is waar je vrolijk van wordt.  Zangeres Hayley Williams rent rond als een klein blij meisje in een speeltuin. Samen met haar twee bandleden (Jeremy en Taylor) heeft ze de grootste lol in een enorm landhuis. Het drietal fietst, danst en vaart op een zee van ballonnen. Alles is kleurrijk en springerig, evenals de boodschap van het nummer zelf.
Waarom niet kijken? Omdat dit misschien helemaal niet de Paramore is die je wilt zien. De band is vooral bekend met alternatieve rock en dito videoclips. Still into you staat daar mijlenver vandaan! Het is vederlicht en fleurig. Het is een clip die je misschien eerder zou verwachten bij een Katy Perry dan bij Paramore. Dus zeker voor de fans zal dit even slikken zijn.
Wie steelt de show? Hayley is het stralende middelpunt, vooral tussen de ballerina’s.
En de muziek? Een haast poppy geluid, wat in schril contrast staat met ander werk. Maar de band houdt er nu eenmaal van om te experimenteren met stijlen, dus dit geluid vonden zij het beste passen bij de tekstbeleving. En misschien klopt dat ook wel. Still into you is een lieflijk en opbeurend liedje, met zinnen als I should be over all the butterflies, welke eigenlijk beter aansluiten bij pop dan bij rock.

Meer van Paramore: Decode * The Only Exception * Ignorance * Brick By Boring Brick

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>