Nieuwe video: Avril Lavigne – Here’s To Never Growing Up

Avril Lavigne waant zich nog net zo jong als tijdens haar debuut (10 jaar geleden).

Waarom kijken? Avril lijkt maar niet op te groeien en dat heeft ze, getuige deze titel, inmiddels zelf ook door. De rockchick is namelijk op haar leukst als rebelse puber, terwijl ze inmiddels toch al 28 jaar is. Een volwassen dame dus, al doet haar uitstraling anders vermoeden met die veel te dikke plakkaten mascara rond haar ogen en dat prinsessenkroontje op haar hoofd. Ook de setting – Avril treedt op tijdens een traditioneel highschool prom bal – houdt dat jeugdige imago in stand. Op wat irritante sluikreclame na, is Here’s to never growing up een heerlijk ongecompliceerde clip.
Waarom niet kijken? Als je dus gehoopt had dat Avril haar wilde haren inmiddels kwijt zou zijn: jammer! Die rode slierten hangen nog steeds ongekamd langs haar snoezige poppengezichtje.
Bepalend shot? Avril op een een skateboard door de schoolgangen: eigenlijk is er sinds Complicated en Sk8er Boi helemaal niet veranderd.
En de muziek? Ook de muziek is een beetje hetzelfde gebleven in al die jaren. Misschien is Here’s to never growing up wat gesleepter. Het refrein past in ieder geval perfect bij de jengelende stem van Avril. Niet negatief bedoeld overigens, de zangeres heeft gewoon een verdomd herkenbare snik. Dat is juist haar kracht! Ik zie dit wel een hitje worden.

Meer van Avril Lavigne: Hot * The Best Damn Thing * Alice * Girlfriend

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>