Nieuwe video: Taylor Swift / Ed Sheeran – Everything Has Changed

Everything has changed van Taylor Swift en Ed Sheeran is een ode aan alle jeugdliefdes.

Waarom kijken? Ik denk dat iedereen zich wel kan verplaatsen in de thematiek van dit nummer. Twee kinderen die onafscheidelijk zijn tijdens hun basisschooltijd en voor het eerst kennismaken met geborgenheid en verliefdheid, ook al weten ze nog niet precies wat dat inhoudt. Doordat ze uiteindelijk ieder hun eigen weg gaan, verliezen ze elkaar uit het oog. Maar de herinnering koesteren ze beiden. In deze aandoenlijke clip vooral beelden van twee jeugdige versies van Taylor en Ed, al blijkt aan het einde dat het om de nieuwe generatie gaat.
Waarom niet kijken? Het is een tikkie zoetsappig, zoals je natuurlijk kunt verwachten bij dit gelegenheidsduo.
En de muziek? Een schattig liedje over een jeugdliefde. Vooral te danken aan Ed Sheeran, maar zelfs de stem van Taylor Swift stoort me niet in de coupletten ( alleen in het refrein heeft ze weer dat kenmerkende schelle country geluid).

Meer van Taylor Swift: The Best Day * Begin Again * Back To December

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>