Nieuwe video: Kelly Clarkson – People Like Us

Kelly Clarkson steekt alle buitenbeentjes op deze wereld een hart onder de riem.

Waarom kijken? People like us heeft een hoge aaibaarheidsfactor. Een vijftal dokters buigt zich over een schattig meisje in een grimmige kliniek. Kelly Clarkson is één van hen en besluit het meisje uit het gebouw te redden, omdat zij zich met haar verbonden voelt. De kliniek wordt in zwart en wit weergegeven, waardoor het een nog grauwere uitstraling krijgt, terwijl Kelly en het meisje juist uit allerlei kleuren bestaan. Dit alles om een gigantisch saamhorigheidsgevoel op te wekken. En dat lukt eigenlijk nog aardig ook.
Waarom niet kijken? Kelly’s videoclips voelen altijd een beetje educatief aan. Alsof de zangeres het als haar roeping ziet om van de wereld een betere plaats te maken. Veel ouders zullen wellicht blij zijn dat Kelly deze opvoedkundige taak op zich neemt, maar wat ons betreft mag het wel iets minder politiek correct in haar video’s.
En de muziek? De zangeres heeft veel liedjes die op elkaar lijken en soms zit daar een uitschieter tussen, zoals Stronger. Maar People like us hoort niet in die categorie. Het is een standaard Kelly-liedje, commerciële rock, maar heeft een refrein waar je al snel op bent uitgekeken door het voortdurende ge-ooh-ooh-ooh-oow.

Meer van Kelly Clarkson: I Do Not Hook Up * Dark Side * Never Again

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Kelly Clarkson – People Like Us

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>