Nieuwe video: Caro Emerald – Liquid Lunch

Tóch weer een borreltje te veel voor Caro Emerald.

Waarom kijken? Een iets te gezellige avond wordt vormgegeven aan de hand van collages. Zo staat een lippenstift en daarnaast een parelketting duidelijk voor een charmante vrouw, terwijl een bolhoed, een pakje caballero en een halfleeg glas whiskey een man verbeeldt. Aan de hand van de spullen kun je volgen wat er gedaan wordt; ze maken afspraakjes met elkaar, drinken martini en slurpen oesters naar binnen. Uiteindelijk gaan de voetjes nog van de vloer en wordt er tot diep in de nacht gekaart en gegokt. En de volgende dag volgt de aspirine… en de spijt.
Waarom niet kijken? Dit lijkt meer op een lyric video dan op een officiële video. Caro Emerald zelf schittert door afwezigheid, terwijl wel de complete songtekst voorbij komt. Misschien omdat Liquid Lunch een vrij letterlijk liedje is en omdat de videoclips anders erg op elkaar gaan lijken. Maar toch, je hebt constant het idee dat dit slechts een opwarmertje is voor de échte video.
En de muziek? Die ‘donkerdere’ sound waar Caro ons een tijdje terug mee lekker maakte, heb ik nog steeds niet gehoord. Tangled Up had net zo goed op haar eerste album kunnen staan en ook Liquid Lunch is vederlicht. Het is nog steeds aanstekelijk en vrolijk, maar wat mij betreft mag ze ook wel eens een ander soort liedje als single uitbrengen.

Meer van Caro Emerald: Tangled Up

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>