Nieuwe video: The Script – Millionaires

Uit het leven gegrepen video voor nieuwe single The Script.

Waarom kijken? Deze video weet de sfeer van het nummer erg goed te treffen. Je ziet een vriendengroep die op weg is naar een pub en daar wat rondhangt. Dat is eigenlijk alles, meer gebeurt er niet. En hoe saai dat ook klinkt, het werkt wel. Het nummer Millionaires gaat namelijk over de rijkdom van vriendschappen en dat is precies wat de clip illustreert.
Waarom niet kijken? Fans die hadden gehoopt op een flinke portie Danny O’Donoghue, Mark Sheehan en Glen Power hoeven niet te kijken. Niet langer dan twee seconden komen de leden van The Script in beeld, als toevallige figuranten.
En de muziek? Een rustig nummer met een mooie tekst. Het gaat absoluut niet over geld, al doet de titel misschien anders vermoeden. Millionaires bevat een boodschap die jullie (hopelijk) al lang wisten: om jezelf miljonair te voelen hoef je niet per se een dikke bankrekening te hebben.

Meer van The Script: Talk You Down * We Cry * Hall Of Fame

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>