Nieuwe video: Pink / Lily Allen – True Love

Pink betrekt totale gezin (en Lily Allen) bij videoclip over ware liefde.

Waarom kijken? Na drie leuke videoclips van haar nieuwste (zeer succesvolle) album had Pink makkelijk weg kunnen komen met één of andere concertregistratie. En weliswaar zitten er ook scenes in van haar meest recente tour, waarbij ze als een acrobaat over het publiek slingert, maar gemakzuchtig is deze video allerminst! Integendeel, True Love is een video geworden waar de lol en de liefde vanaf spatten. Niet in de laatste plaats doordat haar man Carey Hart en haar dochtertje hun opwachting maken. Ohja, en Lilly Allen ook nog! Die staat venijnig op een wortel in te hakken. Wat wil je nog meer?
Waarom niet kijken? Het is niet Pinks meest subtiele clip. Vuurwerk, hartjes, animaties, poppenkastpoppen: er komt nogal wat op je af. En dan soms ook nog eens allemaal tegelijk.
En de muziek? Toen Pink een hele tijd geleden aankondigde dat ze een duet opnam met Lily Allen was ik blij verrast. Ik had dan ook verwacht dat Lily iets meer zou zingen dan deze armoedige vier regeltjes. De combinatie van deze zangeressen – het lijzige van Lily en het scheurende van Pink – klinkt namelijk hartstikke goed. Hoewel True Love verder een prima nummer is, ben ik over Lily’s aandeel toch nog steeds een tikkeltje teleurgesteld.

Wat is jouw favoriete Truth About Love video?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Meer van Pink: Just give me a reason * Try * Please Don’t Leave Me * So What

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Pink / Lily Allen – True Love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>