Nieuwe video: Taylor Swift – Red

Taylor Swift zorgt voor een rood eerbetoon aan the 4th of july.

Waarom kijken? De releasedatum van deze videoclip is geen toeval. 4 juli is, zoals je waarschijnlijk wel weet, Onafhankelijkheidsdag in Amerika en dat viert Taylor Swift met Red. Het vuurwerk en de confetti in deze clip zijn dan ook erg toepasselijk, het is ten slotte een feestdag. Bovendien zijn er tijdens de verschillende performances van Taylor allerhande rode accessoires, zoals haar microfoon en haar gitaar, die de titel volop eer aandoen.
Waarom niet kijken? Het titelnummer van Taylors laatste album heeft helaas de meest oninteressante videoclip tot dusver gekregen. Een concertregistratie, die vooral laat zien hoe belachelijk groot deze artieste is in haar thuisland. Het publiek staat te krijsen en te joelen, terwijl het wat mij betreft toch nergens echt spannend wordt. Zweet Taylor nooit tijdens concerten?
En de muziek? Red blijft – uiteraard – keurig binnen de lijntjes. Aan het begin heb ik nog de hoop dat het ergens loskomt, maar vier brave minuutjes verder vraag ik wederom af waarom Taylor toch zo populair is. Haar teksten zijn misschien herkenbaar, maar echt opgaan in haar muziek lijkt me praktisch onmogelijk. Het mist een ziel.

Meer van Taylor Swift: Everything Has Changed * 22 * Back To December

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Taylor Swift – Red

  1. vinn

    Die Taylor, die was al schatrijk. Ze was een soort vrouwlijke brave Justin Bieber, die je haatte of er van hield. Maar sinds haar album red en vooral “We are never getting back together” maar ook wel “i you was trouble en “22″ houdt iedereen van haar

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>