Nieuwe video: Serebro – Mi Mi Mi

Mi mi mi is misschien wel het meest egocentrische liedje ooit (maar zo verdomd catchy!).

Waarom kijken? Met deze zonnige video lijkt Serebro aan te sturen op een regelrechte zomerhit. De drie Russische dames – Elena Temnikova, Olga Seryabkina en Anastasia Karpova – vertoeven rond een zwembad in felgekleurde bikinietjes. Niet bepaald au naturel, want ze dragen bontmutsen, knalrode lippenstift en pumps met tijgerprint. Een totale niets aan de hand-video, maar je wilt wel acuut een week aan de Rivièra liggen.
Waarom niet kijken? Kapsones is een understatement. Niet alleen de tekst van het liedjes barst uit elkaar van de eigendunk, de dames gedragen zich ook als onuitstaanbare diva’s. Ik denk dat veel Nederlanders, toch vrij nuchtere types, niet zoveel voelen voor dit soort dames. (En dan heb ik het niet over bronstige mannen, want die zullen wel wat voelen ja!)
En de muziek? Zodra je het hoort zit het vast in je hoofd, om daar de hele dag rond te blijven mimimi‘en. Je zou misschien verwachten dat Serebro speciaal voor deze zomerhit-in-wording bij elkaar is gezet, maar dat is niet het geval. Het Russische trio bestaat al sinds 2006 en werd (in een andere samenstelling) derde tijdens het Eurovisie Songfestival in 2007. De dames lijken wel nadrukkelijk geselecteerd op hun looks, want erg getalenteerd zijn ze niet.

Zomerhit 2013?

  • Avicii - Wake Me Up (36%)
  • Serebro - Mi Mi Mi (25%)
  • Stromae - Papaoutai (15%)
  • Robin Thicke - Blurred Lines (14%)
  • Daft Punk - Get Lucky (10%)
Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>