Nieuwe video: Karmin – Acapella

Karmins Acapella overtuigt op alle fronten.

Waarom kijken? Acapella is een bijzonder fraaie clip. Niet alleen door het kleurgebruik (van stilistisch wit tot zoetroze) of door de vele verwijzingen naar clips uit de jaren ’90, maar vooral ook door het enthousiasme van Amy en Nick, die samen Karmin vormen. Er is plaats voor humor, maar tegelijkertijd ook voor een strakke choreografie. En dat alles is ook nog eens lekker minimalistisch verpakt. Zo maak je dus een toffe clip!
Waarom niet kijken? Als ik een klein (miniem) puntje van kritiek moet noemen, is het dat Amy een stuk meer screentime krijgt dan Nick, terwijl het toch echt een duo is. Maar aangezien haar aandeel in het nummer ook verreweg het grootst is, is dat ook wel weer begrijpelijk.
En de muziek? Een erg verslavend nummer. De combinatie van stijlen werkt bijzonder goed voor dit duo, waarvan ik eigenlijk nog steeds niet weet of het nou een liefdeskoppel is of niet. Hoe dan ook heeft het tweetal een hoop chemie. En als ze nummers als Acapella blijven uitbrengen, hoop ik dat ze nog lang samen blijven.

Meer van Karmin: Hello

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Karmin – Acapella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>