Nieuwe video: The Summer Set – Boomerang

Speeddaten is niet altijd zo leuk als het lijkt, zo bewijst The Summer Set in Boomerang.

Waarom kijken? Tijdens het speeddaten op een zomerse dag ziet zanger Brian Dales de ene na de andere mafkees voorbij komen. Een dame met vampier-tanden, een huilerige aanstelster, een tweeling en een meisje met een enorme strik in haar haren alsof het Katrien Duck herself is. Hij heeft echter zijn zinnen gezet op een – er heel erg normaal uitziende – blonde meid. Alleen gelden er erg strenge regels en moet hij zich eerst door alle verschrikkelijke dates heen worstelen om met haar alleen te kunnen zijn. Een humoristische clip met een happy end.
Waarom niet kijken? Hoewel sommige van de dates er bizar uitzien, of zich erg vreemd gedragen, zouden het allemaal fotomodellen kunnen zijn. Dat is dan wel wat jammer en komt de geloofwaardigheid niet ten goede.
En de muziek? Een springerig poprock-nummer, waar je onmiddellijk vrolijk van wordt. Maar dat komt niet bepaald door de stem van Brian Dales, want die klinkt behoorlijk geknepen. The Summer Set ziet er aan de andere kant wel uit als een band die energieke live-optredens geeft, dus Boomerang krijgt het voordeel van de twijfel.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: The Summer Set – Boomerang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>