Nieuwe video: Miley Cyrus – Wrecking Ball

Miley zit poedelnaakt op sloopkogel in videoclip voor Wrecking Ball.

Waarom kijken? Na haar veelbesproken optreden tijdens de MTV awards, blijft Miley Cyrus de gemoederen bezighouden. In eerste instantie omdat ze in de media heeft geroepen de weg totaal kwijt te zijn (joh!) en nu omdat ze opnieuw spiernaakt is te bewonderen in deze clip voor Wrecking Ball. Is dat om zich zo kwetsbaar mogelijk op te stellen – het thema is namelijk liefdesverdriet en er biggelt ook een traan over Miley’s rechterwang – of om preuts Amerika opnieuw te choqueren? Waarschijnlijk beiden, zodat fans en haters kunnen blijven steggelen over de achterliggende bedoeling.
Waarom niet kijken? Als Miley eens de kans had om zich écht kwetsbaar op te stellen, was het wel bij dit nummer. Alleen jammer dat de zangeres al zo vaak uit de kleren is gegaan, dat we het meteen koppelen aan haar wangedrag. Daardoor wordt het allemaal lang niet zo fragiel als Miley misschien zou willen. Maar of ze daar mee zit valt te betwijfelen, aangezien Wrecking Ball in enkele uren alweer miljoenen keren bekeken is. (Is zij dan zó populair?)
En de muziek? Ik kan nu natuurlijk opnieuw gaan klagen over die allesbehalve subtiele stem, maar eigenlijk is dit liedje al een stuk beter te behappen dan die vorige single, dus ik zal me inhouden. Mij raakt ze er absoluut niet mee hoor, maar ze probeert in ieder geval iets anders. En daar valt dan wel wat voor te zeggen.

Meer van Miley Cyrus: We Can’t Stop * See You Again * Can’t Be Tamed

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Nieuwe video: Miley Cyrus – Wrecking Ball

 1. Floris

  Haha, we’re not impressed. Thrill-seeker is she.

    /   Reply  / 
 2. Luftersel

  Waarom is Roar van Katy Perry nog steeds niet gereviewd??

    /   Reply  / 
 3. MASH

  Dat Miley Cyrus gedoe is 1 grote marketingstunt. Het is allemaal een vooropgezet plan. Ze bewandelt dezelfde weg als o.a. Justin Bieber en Britney Spears. De ‘Good Girl Gone Bad’ formule hebben we al zo vaak gezien en het blijkt nog te werken ook. Des te meer in het nieuws, des te meer mensen je bereikt, des te populairder/gehater je wordt. Tot over een paar jaar, dan vinden mensen het niet bijzonder meer, raken ze in de vergetelheid en staat er weer een nieuw marketingpoppetje op die hetzelfde doet. Tsja je moet toch wat als je geen talent hebt…

    /   Reply  / 
 4. Lautje

  Ik denk dat als je echt goed zou luisteren naar haar stem, dat dit meisje zo waanzinnig goed zou kunnen rocken!! Maar om te kunnen rocken with the ‘big’ Ones , kun je geen Hanna Montana imago gebruike , ze bespaart zich heel wat tijd door dit zo heftig te doen allemaal, denk dat ze heel erg slim is juist (of het team pr bobo’s achter haar oid maar de k eigenlijk meer echt zij zelf) want nu kan ze dalijk ( met excuus overbelast/ rehab of whatever) een half jaartje (ze = jong) ertussenuit en vandaaruit in een keer terugkomen met de haar eígen sound ( whatever that may be. Chapeau wijffie! Superstoer en ik kan niet w88 tot we je stem horen zoals hij vanbinnenuit komt, ongeremd en ongedempt..

    /   Reply  / 
 5. nemo

  ooit liefdesverdriet gehad … deze is goed … heel goed … gewoon het einde … wat ze ook van haar zeggen … de max …

    /   Reply  / 
 6. me

  Je bent gwn een hater.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>