Nieuwe video: Caro Emerald – I Belong To You

Waarom kijken? Gelukkig kunnen we Caro Emerald zelf ook weer bewonderen in deze videoclip, want tijdens haar laatste wapenfeit – Liquid Lunch - schitterde ze door afwezigheid. De zangeres bevindt zich deze keer in een enorm herenhuis, waar ze bezoek krijgt van een bijzonder goed gelukte man. Caro’s blik spreekt dan ook boekdelen; zij is meer dan geïnteresseerd in deze jonge adonis. Een groot gedeelte van de clip is in zwart-wit en er wordt gewerkt met veel slowmotion, zodat het allemaal lekker theatraal wordt. Dat past dan weer goed bij het nummer. Caro schijnt wel áltijd een optreden in haar video’s te willen verwerken – dat was hier zeker niet noodzakelijk – maar I Belong To You is krachtig en sexy genoeg om dat te compenseren.
En de muziek? De keuze voor Liquid Lunch als single heb ik nooit echt begrepen, dat nummer had ik eigenlijk al te vaak gehoord bij de eerste luisterbeurt – en was eerder een stap terug dan een stap vooruit. I Belong To You daarentegen is heel anders dan we tot nu toe hebben gehoord van Caro. Het is groots en meeslepend en de productie heeft iets weg van een James Bond-soundtrack. Een absoluut verdiende single en verreweg het beste nummer dat ik in tijden van de zangeres heb gehoord.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Caro Emerald – I Belong To You

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>