Nieuwe video: Katy Perry – Unconditionally

Waarom kijken? Onvoorwaardelijke liefde kan voelen als in brand staan. Of als het aangereden worden door een auto. Katy Perry neemt deze deze vergelijkingen letterlijk in haar videoclip voor Unconditionally en wordt volledig opgeslokt door de alles absorberende liefde. Overweldigd door krachten waarvan ze het bestaan niet wist. De video, geregisseerd door Brent Bonacorso, ziet er van begin tot eind puntgaaf uit. Het fijne is dat het geen moment te zoet wordt, ondanks het toch mierzoete onderwerp. Unconditionally is sprookjesachtig en tijdloos, en misschien wel Katy Perry’s beste videoclip tot dusver.
En de muziek? Katy’s liedjes zijn meestal geschreven vanuit het oogpunt een zo groot mogelijke groep mensen aan te spreken. Dat werkt, want momenteel is de populariteit van de zangeres onnoemelijk groot. Het nadeel daarvan is echter dat haar singles vaak zo ontzettend veilig en politiek correct zijn. Hapklare brokken voor de radio. Dat gezegd hebbende is Unconditionally vele malen beter dan Roar. Gestimuleerd door een woodblock-achtige beat en donderende drums barst Katy uit in een stortvloed van emoties. Een absolute mega ballad. Die de radiostations vijfhonderd keer op een dag gaan draaien.

Lees ook:Nieuwe video: Katy Perry – Roar

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Katy Perry – Unconditionally

  1. Melissa

    Dit is dan ook haar beste videoclip en de song.. is in een andere opzichte gemaakt dan haar andere singles. Als we dan naar de views kijken zie je dat de mainstream er niet al te gek op is maar een geweldig nummer verdient veel meer!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>