Nieuwe video: Demi Lovato – Neon Lights

Waarom kijken? Als er iemand weet hoe ze haar videoclip moet hypen, dan is het wel Demi Lovato. Wekenlang bestookte ze haar volgers op twitter met previews van previews en countdowns voor countdowns. Je werkt het dan in de hand dat de verwachtingen hooggespannen zijn. De vraag is dus: worden deze verwachtingen waargemaakt? Nou, aan de ene kant wel, aangezien ze een strakke dansvideo aflevert waarmee ze haar fans vast een groot plezier doet. Maar aan de andere kant is het allemaal wel erg clichématig. Het zal je niet verbazen dat Neon Lights vol zit met neonverlichting en dito schmink. Helaas voor Demi oogt het feestje niet half zo leuk als dat van The Black Eyes Peas in I Got A Feeling, waar ook heel veel neonverlichting werd gebruikt. Als je dan toch iets doet wat al vaker gedaan is, probeer het dan op zijn minst te overtreffen.
En de muziek? Meh. Klinkt behoorlijk inwisselbaar. Alsof het een productie van David Guetta betreft, die nog op de planken lag. Als dit typisch Demi Lovato is, zou ik niet weten wat dat dan inhoudt. Neon Lights zou net zo goed een nummer kunnen zijn van Selena Gomez of Zendaya.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>