Nieuwe video: Beyoncé – XO

Reken maar op véél Beyoncé de komende tijd hier op videoclips.blog, want zij bracht totaal onverwachts een gloednieuw album uit met maar liefst zeventien videoclips! Dat kunnen we natuurlijk alleen maar toejuichen en daarom gaan we álle clips bespreken. In willekeurige volgorde. Vandaag het liefdevolle XO.

Waarom kijken? Beyoncé wordt vaak neergezet als onaantastbaar en ongenaakbaar. In XO zien we haar echter van een opvallend menselijke kant. Ze maakt namelijk plezier met vrienden en fans in een attractiepark. En Beyoncé blijkt de flauwste niet, dus gaat ze overal in.

De achtbanen, de botsauto’s, het spookhuis, niets is te gek. En een lol dat ze heeft! Dat zal ongetwijfeld deels in scène zijn gezet – want zoals je weet heeft Beyoncé de regie altijd strak in handen – maar toch heb ik het idee dat we hier een glimp krijgen te zien van de persoon achter die onvolprezen artieste en zakenvrouw.

En de muziek? Een energieke, warme song, waarin duidelijk de hand van Ryan Tedder te horen is. Eigenlijk is XO de meest poppy track die ik in tijden van Beyoncé heb gehoord. Lekker bombastisch geproduceerd en met een tedere songtekst.

Eerder besproken videoclips van het visuele album Beyoncé:
Nieuwe video:Beyoncé – Haunted
Nieuwe video:Beyoncé – Drunk In Love
Nieuwe video: Beyoncé – Pretty Hurts

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Beyoncé – XO

  1. Annemiek

    Leuk nummer, clip leuk in elkaar gezet!!Gr.Annemiek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>