Nieuwe video: Miley Cyrus – Adore You

Waarom kijken? Eigenlijk had Miley Cyrus met de preview van haar nieuwe clip het hoogtepunt al weggegeven. We zagen al dat ze zichzelf lag te betasten onder de lakens en nu blijkt dat ze dat vier minuten lang ligt te doen. Terwijl ze verleidelijk (?) op haar lippen bijt wordt ze door zowel een professionele als een amateurcamera gefilmd. En oh ja, ze verruilt het bed ook nog even voor wat softporno in het bad. Wrecking Ball was misschien ook niet ontzettend veelzijdig, maar grossierde in memorabele momenten. Dit is gewoon ronduit saai.

En de muziek? Ook het nummer kan me niet echt bekoren. Adore You is een lome track, waarop Miley kermt over een buitenproportionele aantrekkingskracht voor een bepaalde jongen. Haar nogal schelle stem voorkomt echter dat het ook maar één moment lief of teder wordt. Is dit gewoon een slechte single-keuze of zou dit alweer het begin van het einde betekenen voor alle aandacht rondom Miley?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>