Nieuwe video: Justin Bieber – Hold Tight

Waarom kijken? Hold Tight is een echte video voor de fan. Vooral als je bij één van Justin Biebers concerten bent geweest, zal dit een feest der herkenning zijn. Het is namelijk een compilatie van alle keren dat Justin een vrouwelijke fan op het podium trok, om daar vervolgens dit liedje voor te zingen. Je begrijpt: de dames in kwestie zijn van een bovencategorie. Ieder meisje (en een enkele jongen) in de zaal zou een moord doen om haar plaats in te nemen.

Overigens schijnen deze meisjes helemaal niet zo ‘toevallig’ uit het publiek geplukt te zijn, maar ging daar een heftige screening aan vooraf. Dit om te voorkomen dat er obsessieve tieners op het podium raken, die een gevaar vormen voor Justin of zichzelf. Maar dat terzijde.

En de muziek? De vorige keer dat ik iets over Justins muziek zei, voelden een aantal fans zich tot in het diepst van hun ziel gekwetst. Belieber vond bijvoorbeeld dat ik zijn respect niet verdiende. Belieberforever vermoedde dat er jaloezie in het spel was. En Britt vond de review zelfs aansporen tot haat en greep al bijna naar de telefoon om ons aan te geven voor discriminatie. Je snapt dat ik het deze keer daarom wijselijk hou bij een: not my cup of tea.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Justin Bieber – Hold Tight

  1. 2B

    Waar is de tijd dat men nog een vrije mening mocht hebben, ik zal maar zeggen dat dit prachtig is of ik word verketterd door boze tienermeisjes.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>