Nieuwe video: Krystl – Home

home

Waarom kijken? Een video die vooral goed werkt vanwege het fantastische camerawerk. Vanaf het moment dat Krystl tijdens een optreden op een dakterras in Amsterdam een lichtlamp tegen haar hoofd krijgt, zwiept de camera langs verschillende scenes. Alledaagse situaties met telkens verschillende hoofdpersonen. Zo zien we het gekibbel tussen een getrouwd stel, het oefenen van een choreografie in een danszaal en een meisje dat thuis voor de spiegel staat te playbacken. Heel huiselijk allemaal. Krystl zelf stelt zich terughoudend op en is slechts her en der op de achtergrond te zien, bijvoorbeeld op een televisie die toevallig aanstaat of als poster aan de muur. Een erg speelse en aanstekelijke clip.

En de muziek? Home gaat over de tijd na een pijnlijke breuk; en dan voornamelijk het moment dat je weer aan het opkrabbelen bent en je weer ergens ‘thuis’ voelt. Het is een aardig liedje met een vrolijke melodie, maar het gaat wel een beetje het ene oor in en het andere weer uit. Zonder in de tussentijd een blijvende indruk achter te laten helaas.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>