Nieuwe video: 5 Seconds Of Summer – She Looks So Perfect

5 Seconds Of Summer is een boyband die in Australië ongeveer dezelfde populariteit geniet als One Direction in Europa. Luke Hemmings, Michael Clifford, Calum Hood en Ashton Irwin kennen elkaar van school en zijn in 2011 begonnen samen muziek te maken. In eerste instantie zetten zij covers van populaire artiesten op youtube, die dermate goed werden bekeken dat grote platenlabels interesse toonden. De single waarmee ze zich wereldwijd op de kaart willen zetten heet She Looks So Perfect.

Waarom kijken? In de videoclip volgen we een aantal uiteenlopende karakters. Onder anderen een caissière in een supermarkt die op de automatische piloot barcodes aan het scannen is, een getatoeëerde gevangene die bezig is met zijn dagelijkse work-out en een wat ingedutte frietenbakker. Op de klanken van 5 Seconds Of Summer barsten zij allen echter spontaan in dansen uit. De caissière gooit haar haren los, de gevangenis draait zijn halter in de rondte alsof een marionettenstokje betreft en de frietenbakker gebruikt zijn pot zout als microfoon. En daar blijft het niet bij, want naarmate het nummer vordert ontdoen zij zich allemaal van hun kleding. Ook toevallige voorbijgangers in de supermarkt en (redelijk voluptueuze) restaurantbezoekers volgen dat voorbeeld, waardoor het beeld zich vult met grote lappen lillend vlees. De jongens van 5 Seconds Of Summer kunnen niet achterblijven, zul je denken. Maar precies op het moment dat zij hun kleding willen uittrekken valt het beeld weg. She Looks So Perfect is een videoclip die je een grote glimlach op je gezicht bezorgt.

En de muziek? Een poprock-liedje dat bruist van de energie. Precies het soort muziek dat je verwacht van een dergelijke boyband, maar wel erg goed uitgevoerd. De jongens zijn duidelijk geïnspireerd door hedendaagse acts als One Direction, maar ook door bijvoorbeeld Blink-182. En aangezien ze allemaal een instrument bespelen lijken Luke, Michael, Calum en Ashton ook nog behoorlijk muzikaal. Benieuwd waar deze groep over een paar jaar staat.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: 5 Seconds Of Summer – She Looks So Perfect

  1. Jesse

    Jezus wat een bagger!

      /   Reply  / 
  2. Sofieke

    Ze zijn geen boyband lol

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>