Nieuwe video: One Direction – You & I

One Direction levert met You & I alweer de vierde videoclip af van het album Midnight Memories. Eerder al werden Best Song Ever, Story Of My Life en de titeltrack Midnight Memories tot single gebombardeerd. Deze keer kiezen de jongens voor een wat rustiger nummer.

Waarom kijken? Regisseur van de clip voor You & I was Ben Winston. Een goede bekende van het vijftal, want hij nam ook al twee eerdere clips van het meest recente album voor zijn rekening. Maar terwijl dat voornamelijk humoristische clips waren, bevat You & I een stemmige clip. Liam, Harry, Louis, Zayn en Niall bewandelen stuk voor stuk een lange pier, alsof het een catwalk betreft. De één glijdt langzaam met zijn hand door zijn kuif, de ander kijkt indringend in de camera. Ze hebben één overeenkomst: allemaal dragen ze een grote grijze wintertrui. Eentje die het liefst draagt op een luie zondag, maar aan de contouren kun je zien dat de jongens behoorlijk wat uurtjes in de sportschool doorbrengen. You & I is voor de gemiddelde kijker een vrij saaie clip, maar de Directioners zullen hier ongetwijfeld bij zitten watertanden.

En de muziek? Laat je niet misleiden door de vrij inspiratieloze titel, want You & I is een behoorlijk sterke track. Het is een door een gitaar geleide gevoelige (wow, wat ben ik hier lekker aan het allitereren) ballade. Het klinkt volwassen en heeft wat weg van Snow Patrol. De tekst kan verwijzen naar een liefdesrelatie, maar veel Directioners vatten het uiteraard op als een dankbetuiging aan hen. Zo zingen de jongens onder andere: “Not even the Gods above could separate the two of us”. En dat is natuurlijk nogal wat, als je dat tegen iemand zegt natuurlijk.

Lees ook: One Direction – Midnight Memories

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe video: One Direction – You & I

 1. harry

  harry is sexy

    /   Reply  / 
 2. Directionerke

  Deze clip is gewoon te gek xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  Directionaaah forevaaah

  Love 1D 1D 1D 1D 1D 1D 1D 1D 1D 1D 1D 1D 1D 1D XXXXXXXXXXXXXX

    /   Reply  / 
 3. Pritilata

  super mooi gedaan !!!! <3

    /   Reply  / 
 4. 1DCeline

  Deze clip is gewoon te gek xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  Directionaaah forevaaah

  Love 1D 1D 1D 1D 1D 1D 1D 1D 1D 1D 1D 1D 1D 1D XXXXXXXXXXXXXX

    /   Reply  / 
 5. anoniem

  OMG! Deze clip is gewoon fantastisch! Hun stemmen komen hierin heel erg mooi naar boven! vooral die van Zayn… hij is mijn favoriet… Hij en Perrie zijn echt cute samen! ze zien er allemaal echt heel erg knap uit! Vooral Zayn.. Haha.
  en de ogen van Harry… *zucht* Ik kan gewoon niet genoeg krijgen van hun… Ook deze clip is weer fantastisch gedaan. Mijn complimenten. I LOVE ONE DIRECTION!!!!!!!! DIRECTIONER 4 LIFE! ONCE A DIRECTIONER ALWAYS A DIRECTIONER!!!!!!! <3

    /   Reply  / 
 6. Monique

  Weet iemand op welke pier van welke UK kustplaats dit is opgenomen?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>