Nieuwe video: Becky G / Pitbull – Can’t Get Enough

Vorige zomer bracht Becky G haar eerste LP uit, genaamd Play It Again. Tot nu toe laat de grote doorbraak nog op zich wachten, maar ondertussen gaat de pas 17-jarige zangeres vrolijk door met het uitbrengen van singles. Nu is het de beurt aan Can’t Get Enough, een samenwerking met Pitbull.

Waarom kijken? Can’t Get Enough is een speelse clip, die prima bij Becky’s leeftijd past. Gelukkig gedraagt ze zich niet volwassener dan ze is, want daar komen uiteindelijk toch alleen maar problemen van. Dat er geen grote budgetten beschikbaar waren, aangezien Becky waarschijnlijk nog een te groot risico vormt, weet de regisseur prima te verbloemen. De energie spat ervan in een aantal kleurrijke scènes, waarin Becky lol trapt met een stel vrienden. De vrolijkheid wordt nog eens versterkt door verschillende kaders, tropische decors en hippe kleding. Let ook even op het herkenbare spleetje tussen haar tanden, à la Kate Moss.

En de muziek? Je hoort het talent van Becky G hier al wel, maar het wordt nog niet op de juiste manier gepresenteerd. Sowieso sta je bij een samenwerking met Pitbull natuurlijk al meteen 1-0 achter, maar in dit geval ligt de schuld niet enkel bij Mr. Worldwide (die zich wederom schijnt te moeten voorstellen aan het begin van de track, zucht). Can’t Get Enough is namelijk een bonte mix van bestaande deuntjes. Niets lijkt origineel aan deze track, behalve dan het geluid van Becky zelf. Hopelijk wrikt de jonge zangeres zich los van deze eenheidsworst en komt ze binnenkort met een plaat met een eigen smoelwerk.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Becky G / Pitbull – Can’t Get Enough

  1. Annemiek

    Hoop dat we met Pasen een beetje mooi weer hebben!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>