Nieuwe video: Alexandra Stan – Cherry Pop

In Nederland kennen we Alexandra Stan vooral van het verleidelijke Mr. Saxobeat, dat alweer uit 2010 stamt. In de tussentijd heeft de zangeres nog wel wat pogingen gewaagd, maar dat succes nooit meer kunnen evenaren. Nu probeert ze het met haar nieuwe single Cherry Pop.

Waarom kijken? De zin ‘Now I can stop thinking ’bout that taste like cherry pop’ is vermoedelijk als uitgangspunt genomen voor het maken van deze videoclip. Het gaat vooral om contrasterende, soms zelf vloekende kleuren die van je scherm afspatten. Alexandra prijkt met haar rood geverfde haar voor een roze achtergrond en draagt even later een zilver glimmend gewaad dat zelfs Roy Donders aan zich voorbij zou laten gaan. Er wordt op een bewust knullige manier een potje tennis geveinsd, en de mannelijke dansers hebben verdacht weinig mannelijks. Het ligt er allemaal zo huizendik bovenop, dat het best een geestig clipje is!

En de muziek? Cherry Pop is toch wel een behoorlijke guilty pleasure. Je durft het niet hardop te zeggen, maar geniet hier stiekem van. Het heeft werkelijk waar niets om het lijf, maar dat is dan ook juist de kracht ervan. Bubblegum-pop met kersensmaak. Het is niet zo’n overduidelijke hit als Mr. Saxobeat, maar als de radio dit oppikt kan het zomaar uitgroeien tot een bescheiden zomerhitje.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Alexandra Stan – Cherry Pop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>