Nieuwe video: Jennifer Lopez – First Love

Aankomende zomer verschijnt het nieuwe album van Jennifer Lopez – A.K.A. – dat grotendeels is geïnspireerd door haar vele reizen. First Love is de tweede officiële single, na I Luh Ya Papi.

Waarom kijken? Als je je afvraagt hoe het komt dat Jennifer er op haar vijfenveertigste nog steeds uitziet als een twintiger: de zangeres volgt een zeer streng dieet, waarbij ze vrijwel alle dierlijke producten laat staan. Dat in combinatie met een aantal uitstekende personal trainers maakt dat ze ook in de videoclip voor First Love een lichaam heeft waar menig vrouw jaloers op is. Maar hoewel ze dus streng veganistisch is, houdt ze natuurlijk wel van een een stukje appetijtelijk mannenvlees. We zien haar namelijk een romance beleven met een Spaans ogend model. Geen videoclip die je je over een jaar nog herinnert, maar wel eentje die eens te meer bewijst dat Jennifer nog altijd uitermate strak in haar vel zit.

En de muziek? Een zacht lente-nummer met een positieve toon. Geen trucjes of eindeloze herhalingen, wat voor Jennifers doen behoorlijk stripped down is. Daardoor is het misschien niet zo memorabel, maar wel één van de fijnere JLo-liedjes. Benieuwd of we deze kant van de zangeres vaker terughoren op dat zomeralbum.

Lees ook: Pitbull / Jennifer Lopez – We Are One (The Official World Cup Song)

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Jennifer Lopez – First Love

  1. Annemiek

    First love = dat was voor mij de muziek toen het dansen daarna een man !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>