Nieuwe video: Chlöe Howl – Disappointed

Chlöe Howl was één van de kanidaten die in de race was voor de BBC Sound of 2014. Dat is uiteindelijk Sam Smith geworden, maar ook Chlöe blijft hard aan de weg timmeren. Haar nieuwe single heet Disappointed en de videoclip is nu te bekijken.

Waarom kijken? Een coach, zijn meisje en zijn andere meisje. Dat is de rolverdeling voor deze videoclip, die zich afspeelt rondom een rolschaats-team. Deze keer krijgen we dus een vrij letterlijke vertaling van de tekst, aangezien Chlöe over vreemdgaan zingt. De zangeres zelf is degene die haar coach betrapt met een meisje dat niet de zijne is. En daar wordt de sfeer binnen de meidengroep bepaald niet beter op. De overspelige man krijgt uiteindelijk het complete team over zich heen (and not in the good way!).

En de muziek? Waarom is Chlöe nog geen hele grote? Haar nummers No Strings en Rumour waren misschien wel de beste singles van een Britse nieuwkomer, maar hebben helaas maar een klein publiek weten te bereiken. En ook Disappointed is weer een geweldige synthpop track! Het is nog iets schurender en de tekst iets venijniger. Daarnaast heeft Chlöe een onmiddellijk herkenbaar geluid, waarmee ze zowel in de laagte als in de hoogte weet te overtuigen. Wordt dit dan haar verdiende doorbraak?

Lees ook: Chlöe Howl – Rumour

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Chlöe Howl – Disappointed

  1. Anoniem

    Ze was te zien op Pukkelpop in België en wat was ze goed!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>