Nieuwe video: Mika – Boum Boum Boum

Met zijn nieuwe single gooit Mika het opnieuw over de Franse boeg. Dit volgt op het succes van Elle Me Dit uit 2011, dat vooral in Franstalige landen een enorme knaller was. En nu is hier Boum Boum Boum (ja, gespeld op zijn Frans dus). Dit is de eerste single van zijn nog te verschijnen vierde album.

Waarom kijken? Het nummer Boum Boum Boum gaat over een liefdeskoppel dat zo verzot is op elkaar dat ze het overal zouden kunnen doen. Ja, die titel mag je dus gerust letterlijk nemen. En omdat liefde iets van alle tijden is, is Mika in de clip een tijdreiziger. De olijke zanger kruipt onder anderen in de huid van een comboy, een oliesjeik en een handlanger van Napoleon. Voor de oplettende kijker: dit betreffen allemaal personages uit films die in hetzelfde gebied zijn opgenomen. Mika stuit telkens op onweerstaanbare vrouwen, maar vervolgens blijft het Boum Boum Boum-gedeelte achterwege. Daarvoor had hij misschien toch mannelijke tegenspelers moeten hebben?

En de muziek? Ok, het is misschien wat repetitief, maar wedden dat dit deuntje de rest van de dag in je hoofd blijft spoken? Simpel, maar reuze doeltreffend. Het is geen Grace Kelly, en ik geloof dat ik Elle Me Dit ook nog wat sterker vind, maar het is wel zo onweerstaanbaar als een Mika-single zou moeten zijn. Benieuwd of de Nederlandse radio Mika ook weer eens een kansje gunt, nu Franstalig helemaal hip is in ons land.

Lees ook: Mika / Ariana Grande – Popular

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>