Nieuwe video: Lily Allen – As Long As I Got You

Lily Allen blíjft maar clips uitbrengen van haar meest recente album Sheezus. Hits weet ze er niet mee te scoren, maar ze toont in de bijbehorende video’s wel meerdere kanten van zichzelf. Zo ook bij As Long As I Got You.

Waarom kijken? Deze videoclip begint met wat familiaire kiekjes van Lily Allen als klein meisje. Daaruit blijkt dat de zangeres al op 6-jarige leeftijd ronddartelde op Glastonbury Festival. Die traditie heeft ze vervolgens in ere gehouden, want vrijwel elk jaar is Lily aanwezig op het grootste openlucht muziekfestival ter wereld. Eerst als bezoeker en later natuurlijk ook als performer. As Long As I Got You is daarom eigenlijk een ode aan het festival, aan de vrije sfeer ervan en de goedgemutste bezoekers. Lily bevindt zich in de clip tussen de grappig uitgedoste mensen op het festivalterrein, dat zij als een rode draad door haar eigen leven ziet.

En de muziek? In een interview met The Mirror gaf Lily Allen onlangs aan dat ze begrijpt waarom ze de laatste tijd geen fatsoenlijke hit meer scoort. Haar laatste album is namelijk compleet ruk, aldus de zangeres zelf. Ze wijt het lage niveau aan haar verstoorde hormonale huishouding, te danken aan een aantal zwangerschappen. Maar zolang de fans er maar van kunnen genieten, is haar instelling. Nou, ruk is het niet, maar As Long As I Got You klinkt – samen met een aantal andere nummers van de plaat – wel erg gemakzuchtig en afgeraffeld. Simpel deuntje, lieflijke tekst eronder, en huppa weer een nummer klaar. Hopelijk neemt ze voor haar volgende album wat langer de tijd (en raakt ze in de tussentijd niet zwanger).

Lees ook: Lily Allen – URL Badman

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>