Nieuwe video: One Direction – Steal My Girl

Een nieuwe videoclip van One Direction betekent doorgaans een dag lang hysterie. En dat is deze keer, bij de lancering van de clip voor ‘Steal My Girl’, niet anders. Fans willen het 24-uurs-record, dat op naam van Nicki Minaj staat, breken en dierenrechtenorganisatie Wild Futures is woest over het gebruik van wilde dieren. En dat soort berichten zijn natuurlijk alleen maar goed voor de kijkersaantallen.

Waarom kijken? Steal My Girl is beslist één van de meest spectaculaire One Direction-clips ooit. Werkelijk waar alles is uit de kast getrokken om de kijker zich geen seconde te laten vervelen. Bovengenoemde beestenbende – inclusief een chimpansee, een brullende leeuw en een handjevol flamingo’s  – is nog maar het begin. We zien een uit zijn dak gaande Danny Devito, die de boel zogenaamd regisseert, en die zowel light, power, danger als mystery in de clip wil stoppen. Vervolgens komt er een aaneenschakeling van acts voorbij; sumoworstelaars, acrobaten, een fanfare, turnsters. En dit alles niet in een kale studio voor een groen scherm, maar in the middle of the desert. Het is zo’n video waarvan het bedenken al leutig is, maar het uitvoeren moet helemaal te gek zijn geweest.

En de muziek? Waar het vijftal zich eerst vooral richtte op springerige popliedjes, kregen we vorig jaar het door rock beïnvloede Midnight Memories. En deze nieuwe single klinkt opnieuw anders dan voorgaand werk. Het is een midtempo nummer met een bombastisch refrein, waaraan bandleden Louis Tomlinson en Liam Payne zelf hebben meegeschreven. Na één luisterbeurt is het al moeiteloos mee te neuriën. Helemaal niks mis mee, met deze single!

Lees ook: One Direction – You & I

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>