Nieuwe video: Kiesza – No Enemiesz

Met haar debuutalbum ‘Sound Of A Woman’ speelt Kiesza zich momenteel aardig in de kijker. De plaat werd 17 oktober uitgebracht en ‘No Enemiesz’ dient als nieuwe single. Mét opnieuw een energieke videoclip.

Waarom kijken? Kiesza is duidelijk van de dansvideo’s. Deze keer is het geheel niet in één take opgenomen – zoals het geval was bij Hideaway - maar de pasjes zijn net zo guitig en de locatie lijkt net zo willekeurig. Aan het begin verschijnt Kiesza in een enigszins kolderieke outfit, maar gaandeweg ontdoet ze zich van steeds meer kledingstukken. Vanuit die kledingstukken, die de zangeres achteloos op de grond werpt, staan dansers op.

Zo verzamelt Kiesza een behoorlijk groepje om haar heen. Tot ze letterlijk in haar ondergoed loopt. In het laatste shot maakt ze het zelfs nog behoorlijk spannend, door achter een gordijn haar bovenstukje uit te trekken. Ondeugend hoor. We krijgen jammer genoeg niet meer te zien wat voor figuur daaruit opstaat, maar voor de rest is dit weer een vreselijk leuke videoclip!

En de muziek? En wederom een heerlijk dansbaar nummer ook. Kiesza’s muziek valt misschien het best te omschrijven als nineties-flavored-house. Een geluid dat we beslist vaker willen horen op de radio. Het heeft iets mechanisch, maar is tegelijkertijd ontzettend verslavend. Nu maar hopen dat het niet bij die ene hit blijft.

Lees ook: Kiesza – Giant In My Heart

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Kiesza – No Enemiesz

 1. Malek

  Ze kan wel een zonnebankje gebruiken!!

    /   Reply  / 
  1. MASH

   Nee ze is juist mooi zoals ze is, dat is nu eenmaal haar huidskleur dus waarom zou ze dat willen veranderen? Ze heeft een hele eigen stijl qua uiterlijk, muziek en video’s en daarom hoop ik ook dat ze een blijvertje is tussen al die popzangeresjes die allemaal op elkaar lijken…

     /   Reply  / 
 2. Annemiek

  Wat een leuk commentaar van Mash…Veranderen is toch soms nodig b.v als je extreme overgewicht heb en daar last van heb. Dan moet er is aan gebeuren. Verder ben ik het met je eens en elk mens heeft zijn of haar charme. En een look a like zou van mij niet hoeven . Er zijn genoeg na-aapers!Grjs. Annemiek

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>