Nieuwe video: Magic! – Let Your Hair Down

Magic! (of MAGIC! zoals ze het zelf schrijven) kennen we van het aanstekelijke ‘Rude‘, dat afgelopen zomer een behoorlijke hit was. De opvolger van dat nummer is ‘Let Your Hair Down’ en de videoclip is nu te bekijken. Beide nummers zijn te vinden op het debuutalbum ‘Don’t kill the magic‘.

Waarom kijken? De sfeer is wel lekker zwoel – tegen de zon in gefilmd, strandscènes, kampvuurtje – maar uiteindelijk is Let Your Hair Down toch een beetje onbevredigend. Het romantische verhaallijntje houdt je aandacht nauwelijks vast en de cameraman lijkt een enorme crush te hebben op leadzanger Nasri Atweh. Die is namelijk 75% van de tijd in beeld, terwijl Magic! toch uit vier personen bestaat.

En de muziek? Nou, dat valt niet tegen! Het nummer kent dezelfde reggae-invloeden als Rude maar is iets meer layback. Magic! heeft gewoon een heel duidelijke, unieke sound. Geen idee of dit nummer wordt opgepikt, maar kwalitatief doet het niet voor de voorganger onder. Nu maar hopen dat de groep niet als eendagsvlieg wordt weggezet.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>