Nieuwe muziek: One Direction – Where Do Broken Hearts Go

We doen even net alsof we niet weten dat het volledige album al is gelekt, want One Direction gaat vrolijk door met het uitbrengen van promosingles. Het nieuwste opwarmertje voor FOUR is ‘Where Do Broken Hearts Go’.

Overigens doen de jongens niet alsof ze van niks weten. Ze hebben eerder al gereageerd op het lekken van hun materiaal en zeiden daarover: “It’s two ways, obviously it’s something we’ve worked very hard on… when it leaks it’s kind of very anticlimactic for us, but at the same time it’s great because the fans love the stuff you’ve worked so hard on.” En laten we eerlijk wezen, een lek bij dit soort grote releases is tegenwoordig bijna niet te voorkomen.

Laat je niet misleiden door de titel, want Where Do Broken Hearts Go is in principe geen treurig liedje. Sterker, het is meer uptempo dan de voorgaande twee (promo)singles. Hier en daar bombastisch zelfs, waardoor het goed tot zijn recht zal komen in een uitverkocht stadion. Het refrein klinkt in ieder geval eerder alsof de mannen schreeuwen dan dat ze daadwerkelijk zingen. Het nummer valt hier legaal te downloaden, mocht je je schuldig voelen omdat je al naar het complete album hebt geluisterd voordat het officieel is verschenen.

Lees ook: One Direction – Ready To Run

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>