Nieuwe muziek: Selena Gomez – Do It

doit

Volgende week verschijnt ‘For You’, een compilatie van Selena Gomez’ grootste hits. Daarop staan natuurlijk ook een handjevol nieuwe nummers. Eentje daarvan verscheen vorige week plotsklaps, het ontroerende ‘The Heart Wants What It Wants’. En vandaag is wederom een nieuw liedje te horen, ‘Do It’.

Leek Selena Gomez net op de goede weg, komt dit niemendalletje uit. Hopelijk dient Do It niet als toekomstige single, want dit haalt bij lange na niet het niveau van The Heart Wants What It Wants. Het bevat een flauwe, kinderlijke songtekst en is doordrenkt met autotune. Repetitieve tienerpop, waarop niets meer te horen is van de volwassen geworden Selena die zich op haar meest recente single presenteerde. Jammer!

Op For You, dat vanaf 24 november te verkrijgen is, staan onder meer Come & Get It, Love You Like A Love Song en Slow Down. Beetje vroeg misschien voor een compilatie-album, maar volgens mij is de oorspronkelijke reden dat Selena nog één album moest maken bij haar huidige platenlabel, waar ze liever vandaag dan morgen wil vertrekken. Zodoende is een greatest hits-album een handige oplossing.

Lees ook: Selena Gomez – The Heart Wants What It Wants

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe muziek: Selena Gomez – Do It

  1. Rogier

    Klinkt als een demo, en is wel errug kort. Maar refreintje is wel lekker

      /   Reply  / 
  2. Dina Ouaali

    T boeit me niet dat t misschien een beetje tienerpop is…. T is juist leuk!!! Ik hou zuuuuuprrrr veel van d’r dus jah…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>