Nieuwe video: The Script – No Good In Goodbye

In september verscheen het nieuwe studioalbum van The Script, No Sound Without Silence. Daarop staat de hit ‘Superheroes’ en ook deze nieuwe single ‘No Good In Goodbyes’. De videoclip daarvan is nu te bekijken.

De videoclip. The Script is toch een band met een behoorlijke naam (dus budget) en hun liedjes zijn veelal verhalend. Waarom zijn hun videoclips dan vaak zo nietszeggend? No Good In Goodbyes toont een optreden van de band met een lichtshow. Op een aardig effectje hier en daar na, is dat gewoon ronduit suf te noemen. Terwijl je met de songtekst van dit nummer juist zoveel kunt. Een tip dus voor Danny O’Donoghue en consorten: bewaar die laserstralen voortaan voor je liveoptredens en geef ons een clip waar we wat mee kunnen.

En de muziek? Een ontzettend veilig liedje, zonder enig rauw randje. De stuwende pianoriedel lijkt rechtstreeks van Beyonce’s Halo gekopieerd en het refrein klinkt een beetje als Ordinary World van Duran Duran. Dus om nou te zeggen dat het allemaal enorm origineel is; nee, niet bepaald. Radiovriendelijk wel. Maar de mannen mogen er wel voor waken dat het allemaal niet té gladgestreken gaat klinken hoor.

Lees ook: The Script – Millionaires

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: The Script – No Good In Goodbye

  1. Fets

    Prima videoclip, niets mis mee!

    Met weinig poes pas een sterke boodschap overbrengen is hier goed gelukt. En wie dit stuk geschreven heeft zou zich eens wat meer moeten verdiepen in muziek, de clip verteld namelijk een heel groot en universeel verhaal! Wat feitelijk voor ieder mens van toepassing is.

    Greetzzzzzz

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>