Nieuwe video: Gwen Stefani – Spark The Fire

De nieuwe single van Gwen Stefani is ‘Spark The Fire’, die het uitgebleven succes van ‘Baby Don’t Lie’ snel moet doen vergeten. De videoclip is nu te bekijken.

De videoclip. Als je Gwen Stefani een beetje volgt via haar sociale media, weet je dat ze grote fan is van smileys. Ze propt haar teksten er vól mee. En dat vertaalt zich nu naar een videoclip bezaaid met smileys. Terwijl Gwen danst op haar eigen beats, verschijnen er om haar heen emoticons die de songtekst verbeelden. Een beetje zoals tienermeisjes met elkaar whatsappen. Gwen blijkt zelfs over een apparaat te beschikken, waarmee je van ieder voorwerp een geanimeerde versie kunt maken. Even een stuk pizza scannen, en hup … een pizza-emoticon! Zo worden er ook smileys gemaakt van Gwen zelf en Pharrell Williams. Spark The Fire is weer een ontzettend kleurrijke bedoening.

En de muziek? Spark The Fire is geproduceerd door Pharrell Williams en ligt in het verlengde van één van Gwen’s grootste succesnummers, Hollaback Girl. Dat betekent een minimalistische beat en cheerleader-achtige yells. Op het eerste gehoor is het een heel atypisch nummer, maar na een paar luisterbeurten begin je het fun-gevoel ervan te begrijpen. Toch klinkt het na de epische eerste minuut wel enigszins repetitief. Ik ben daarom heel erg benieuwd of dit nummer wel door het publiek wordt omarmd. Misschien is dit dan wel weer een tikkie te vreemd.

Lees ook: Gwen Stefani – Baby Don’t Lie

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>