Nieuwe video: Becky G – Can’t Stop Dancin’

Met ‘Shower’ scoorde Becky G een heel behoorlijke hit in ons land, en ook in andere landen deed ‘ie het goed. Nu eens kijken of ze dit succes vast kan houden en verder uit kan bouwen. Haar nieuwste single heet Can’t Stop Dancin’ en de videoclip daarvan is nu te bekijken.

De videoclip. Ja, Becky G weet wel raad met de jongens. In Can’t Stop Dancin’ laat ze zien dat ze een ongelofelijke flirt is. In uitdagende outfits (maar niet té uitdagend) gaat ze los op de dansvloer (maar niet té los). Zo houdt Becky het voor iedereen gezellig. Ze wordt nergens sletterig, zodat ouders hun dochters hier met een gerust hart naar kunnen laten kijken. Frisse, zomerse videoclip dit. Alleen wel een hele hoop product placement.

En de muziek? Becky maakt lieflijke, radiovriendelijke popliedjes. Ook al heeft ze een bijzondere stem die eigenlijk iets meer verdient, natuurlijk is dit prima muziek voor haar doelgroep. En om eerlijk te zijn klinken haar liedjes een pak beter dan die van concullega Selena Gomez, die ook qua uiterlijk best wat overeenkomsten heeft. Toch hoop dat ik dat, naarmate Becky G zich ontwikkelt, haar liedjes ook wat meer smoelwerk krijgen. Want Can’t Stop Dancin’ is alleraardigst, maar beslist geen volgende stap in haar carrière.

Lees ook: Becky G – Shower

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>