Nieuwe video: Bonnie McKee – California Winter

Als songwriter is Bonnie McKee ontzettend succesvol, maar als soloartiest wil haar carrière maar niet van de grond komen. Onlangs heeft ze nog gebroken met haar platenlabel Epic Records wegens uitblijvend succes. Ze brengt haar nieuwe single – California Winter – daarom in eigen beheer uit.

De videoclip. Zoals hierboven beschreven zit Bonnie McKee niet in een situatie waarin ze tonnen kan besteden aan een videoclip. En dus moest ze innovatief zijn om het er leuk en vooral niet té goedkoop uit te laten zien. En dat is eigenlijk verrassend goed gelukt. California Winter is in één take opgenomen, en met haar blauwe coupe paradeert de zangeres langs  verschillende winterse decorstukken. Ze kleedt zich om voor het oog van de camera, en wandelt ook op beeld de coulissen in. Dat levert scènes op die je normaal gesproken niet te zien krijgt dus. En dat maakt het een gezellig rommelige bedoening. Alleen de belichting is niet overal even florissant.

En de muziek? Catchy liedjes schrijven kan ze wel, die Bonnie McKee. Ze heeft onder meer enorme knallers geschreven voor Katy Perry en ook met California Winter is niks mis. Maar om nou te zeggen dat haar stemgeluid heel bijzonder is? Neuh. Het klinkt hier zelfs een beetje snerpend. Ik denk dat Bonnie het toch vooral lekker bij schrijven moet houden.

Lees ook: Bonnie McKee – American Girl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>