Nieuwe video: Demi Lovato – Nightingale

Een kerstcadeautje van Demi Lovato aan haar fans. Want hoewel ‘Nightingale’ geen officiële single is, brengt ze wel een videoclip van het nummer uit. Hij is terug te vinden op de plaat ‘DEMI’, die in 2013 het levenslicht zag.

De videoclip. Nou zullen de fans wel blij zijn met dit extraatje, maar voor liefhebbers van videoclips is het nauwelijks het vernoemen waard. Het zijn aan elkaar geplakte tourbeelden van … je raadt het wellicht al, de tour van Demi Lovato. Niet alleen van vóór, maar vooral ook veel van achter de schermen. Zo zien we Demi starend uit een vliegtuigraam, inzingend op het nog op te bouwen podium en theatraal een traan wegvegend, wanneer zij achter haar microfoon dit nummer zingt. Huilende fans, uitverkochte zalen. Dit alles in stijlvol zwart-wit.

En de muziek? Mooi liedje, maar ook vooral gericht aan de fans. Verstandig dat dit geen officiële single is, want hitpotentie heeft het nummer niet. Maar op de plaat DEMI – die toch vooral bestaat uit dancetracks  – is het een meer dan welkom rustpuntje.

Lees ook: Demi Lovato / Cher Lloyd – Really Don’t Care

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Demi Lovato – Nightingale

  1. mark de kok

    weneer komt er een groot optreden van DEMI LOVATO in holand plaats AHOY.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>