Nieuwe muziek: Fifth Harmony / Kid Ink – Worth It

fifthharmony

In aanloop naar hun debuutalbum zijn de meiden van Fifth Harmony hun fans flink aan het teasen. Een voorproefje van ‘Reflection’, dat begin februari zal verschijnen, is ‘Worth It’. Het betreft een samenwerking met Kid Ink.

Het is urban-pop, dat een beetje lijkt afgekeken van Jason Derulo’s Talk Dirty. Er is namelijk eenzelfde opzwepende saxofoon-deun te horen. Het is iets te repetitief als daadwerkelijke single, maar klinkt ook weer niet als een albumvuller. Toch lijkt er nog niet echt eenheid te zitten in de liedjes van Fifth Harmony. Tot nu toe zijn het vooral losse flodders, gebaseerd op bewezen successen. Benieuwd wat nou echt hun eigen stijl is en of die op Reflection te horen zal zijn.

Lees ook: Fifth Harmony – All I Want For Christmas

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>