Nieuwe video: Magic! – No Way No

De Canadese band Magic! kiest ‘No Way No’ als vierde single van hun plaat ‘Don’t Kill The Magic’. De videoclip daarvan is nu te bekijken.

Zanger Nasri Atweh gooit alles in de strijd om een meisje op straat voor zich te winnen. Eerst lijkt ze nogal ongeïnteresseerd, en zelfs een tikje geïrriteerd, als Nasri met bloemetjes, ballonnen en bonbons aan komt zetten. Zelfs een schattige puppy kan de dame in kwestie niet bekoren. Maar Nasri geeft niet op. Hij blijft haar volgen, op het stalkerige af. En met succes, want wanneer hij langs de kant van de weg een diner aan haar serveert en een Mexicaanse band optrommelt, blijkt het meisje toch te ontdooien. Conclusie: de aanhouder wint. Als kijker weet je overigens al lang dat de twee bij elkaar horen, te oordelen aan beide gebloemde outfits.

En de muziek? Moeten we nu blij zijn dat de nummers van Magic! niet meer zo vaak op de radio komen als Rude – dat destijds compleet dood is gedraaid – of wordt de band nu eigenlijk een beetje onderschat? Ik bedoel, de liedjes zijn nog steeds hartstikke leuk, maar lijken compleet genegeerd te worden. No Way No heeft opnieuw dat heerlijke reggae-tempo en een catchy refrein. Ideaal relax-met-een-wijntje-in-de-tuin-nummer.

Lees ook: Magic! – Let Your Hair Down

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>