Nieuwe video: Ivy Levan – Biscuit

In 2013 bracht Ivy Levan al een LP uit, maar met ‘Biscuit’ van haar nog te verschijnen eerste studioalbum moet ze in de markt worden gezet. En in de bijbehorende videoclip wordt het duidelijk dat deze dame geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken.

In de vele shots die op de kijker worden afgevuurd zien we namelijk een zelfverzekerde, excentrieke meid. Een soort kruising tussen Christina Aguilera in haar Bionic-jaren en een vampier. Bijna lichtgevende ogen, zwarte lippen en een lijkbleke huid; Ivy Levan is beslist geen girl-next-door. De hele clip draait er vooral om het product stevig in de markt te zetten en die missie lijkt geslaagd!

De videoclip. Biscuit is een aardige poptrack, die hoe vaker je ‘m hoort steeds beter wordt. Het is geen Hit Me One More Time of Just Dance, debuutsingles waarvan je onmiddellijk wist dat het enorme klappers gingen worden. Maar het maakt wel nieuwsgierig naar meer. Want Ivy Levan lijkt bovenal een behoorlijk krachtige zangstem te hebben, die nu nog een beetje wordt overschaduwd door de vorm.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>