Nieuwe video: Clean Bandit – Stronger

Voor de heruitgave van debuutalbum ‘New Eyes’ heeft Clean Bandit een aantal bonustracks toegevoegd. Eentje daarvan – Stronger – is uitgekozen als nieuwe single. De vocalen worden verzorgd door Sean Bass en Alex Newell.

Voor de videoclip is er met 50 Microsoft Lumia smartphones gefilmd, stelt de band. Hartstikke leuk hoor, maar dat is natuurlijk gewoon keiharde reclame en niets meer dan dat. Clean Bandit verschijnt namelijk ook in televisiecommercials van Microsoft, en hebben dus duidelijk een contract met dit bedrijf. Terug naar de videoclip, die beslist een vrolijk bedoening is. Een charismatische buschauffeur playbackt het nummer, terwijl hij een typisch Engelse dubbeldekker bestuurt. De vier leden van Clean Bandit en een hele hoop andere figuranten stappen ook aan boord en beginnen te dansen, te klappen en te lachen. Als ze maar niet zijn vergeten in te checken!

En de muziek? Er is ook een versie van dit nummer waarbij Olly Alexander van Years & Years de tekst zingt (hier te beluisteren) en die is eigenlijk stukken beter. Tuurlijk, Sean Bass en Alex Newell doen hartstikke hun best, en het is nog steeds een vrolijk lentenummer, maar de stem van Olly is gewoon net wat specialer.

Lees ook: Clean Bandit / Jess Glynne – Real Love

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>