Nieuwe video: Meghan Trainor – Dear Future Husband

Na twee succesvolle singles is het tijd voor een nieuw nummer van Meghan Trainor’s ‘Title’. De keuze is gevallen op ‘Dear Future Husband’ en de kleurrijke videoclip is nu te bekijken.

In deze clip blijkt Meghan Trainor toch niet zo feministisch te zijn als ze zich deed voorkomen. Ze zoekt namelijk naar een behoorlijk clichématige relatie, waarin de man alles voor haar doet en zij vrij weinig terugdoet. Een paar lessen als je Meghan aan de haak wilt slaan: Vergeet nooit jullie trouwdatum. Leer koken, want dat kan mevrouw niet. Vertel haar iedere avond hoe mooi ze wel niet is. Bedenk je dat zij altijd gelijk heeft, en jij nooit. En bied daarom in alle gevallen excuses aan. Nou nou Trainortje, ik denk dat jij nog heel wat liefdesverdriet te verwerken krijgt. Gelukkig is het allemaal met een grote knipoog natuurlijk.

En de muziek? Ja, weer hetzelfde riedeltje hè? Geinig nummer voor een keertje, maar je hebt het wel snel gehoord. Ik vind het iets leuker dan Lips Are Movin’, maar dat zegt meer over dat vorige nummer. Voor de rest heb ik denk ik gewoon niet zoveel met Meghan Trainor. Het is allemaal zo gepolijst.

Lees ook: Meghan Trainor – Lips Are Movin’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>