Nieuwe muziek: Mika – Talk About You

Mika heeft een splinternieuw liedje, genaamd ‘Talk About You’. Dit is de eerste single van een nog te volgen compleet nieuw album. Hij lijkt hiermee terug te keren naar de sound waarmee hij doorbrak.

Daarmee bedoel ik ongecompliceerde en opgewekte pop, waarin zijn falsetto-stem volop de ruimte krijgt. Na een aantal pogingen terug te keren in de internationale charts met zowel Engels- als Franstalige liedjes, klinkt dit als de meest serieuze kandidaat. Het doet me qua hitgevoeligheid zelfs een beetje denken aan Grace Kelly en Relax, Take It Easy, die beiden zijn terug te vinden op Mika’s debuutplaat. Mika bevindt zich met dit soort liedjes in een schemergebied tussen ultracatchy en hoogstirritant. Ben benieuwd of Talk About You een eerlijke kans krijgt op de radio.

Lees ook: Mika – Boum Boum Boum

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe muziek: Mika – Talk About You

  1. jeffrey

    ja heerlijk nummertje weer zeg.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>