Nieuwe video: Kiesza – Sound Of A Woman

Als nieuwe single van haar debuutalbum heeft de Canadese Kiesza gekozen voor titelnummer ‘Sound of a Woman’. De videoclip, die is geregisseerd door Blayre Ellestad, Jesse Hill en Ljuba Castot, is nu te bekijken.

Het resultaat is een simpele, maar doeltreffende studioclip, waarbij Kiesza vooral haar krachtige expressies inzet. Met een vuurrode mohawk ben je natuurlijk ook al snel een blikvanger, maar de regisseurs zorgen ervoor dat Kiesza in haar eentje sowieso van begin tot eind blijft boeien. Hoe dan precies? Nou, ze zijn lós gegaan tijdens het editten, met duplicaties, silhouettes, witbalans, focus, overbelichting en beelden in elkaar afspelen. Die moeten een lol gehad hebben zeg!

En de muziek? De hype rondom Kiesza lijkt inmiddels weer te zijn gaan liggen. Met Hideaway scoorde zij één van de bepalende nummers van 2014; door de mix van deephouse en pop. Maar de daaropvolgende singles hebben eigenlijk weinig gedaan. Ik verwacht eigenlijk ook niet dat Sound of a Woman nog potten zal gaan breken, maar het is zeker een track die je even moet beluisteren. Want deze dame maakt té intrigerende muziek om nu alweer in de vergetelheid te raken.

Lees ook: Kiesza – No Enemiesz

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>