Nieuwe muziek: Britney Spears / Iggy Azalea – Pretty Girls

Britney Spears komt voorlopig niet met een nieuw album, maar brengt eerst wat losse singles uit. De eerste hiervan is ‘Pretty Girls’, haar duet met de momenteel behoorlijke hotte Iggy Azalea, en dat nummer is nu in zijn geheel te beluisteren. Opnieuw een dag voor de eigenlijke release. Ergens binnen het team van Britney zit een lek, want haar nummers komen bijna nooit op de origineel geplande dag uit.

Ik luisterde Pretty Girls eerst met de speakers van mijn laptop, maar vroeg me af waar in vredesnaam de beat was? Je moet dit nummer dus definitief luisteren met goede oortjes of boxen met een stevige bass. Dan hoor je pas de kracht van Pretty Girls: een lekker luchtig, zomers anthem voor meisjes (en dragqueens). Het cheerleader-achtige refrein doet me een beetje denken aan Gwen Stefani’s Hollaback Girl. Het nummer duurt met haar 2:44 minuten niet bepaald lang (en de inbreng van Iggy Azalea is ook net iets te kort) maar daardoor speel je het wel onmiddellijk nóg een keer af. De videoclip is al opgenomen en zal ik plaatsen zodra ‘ie is verschenen.

Lees ook: Britney Spears / Giorgio Moroder – Diner

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe muziek: Britney Spears / Iggy Azalea – Pretty Girls

  1. kennizle

    F*cking lekkere song! Kan zomaar eens de zomer hit van 2015 worden,.. Its britney bitch….. Ohja and iggy iggs

      /   Reply  / 
  2. Ano

    Het is wel wat jammer dat Britney nooit echt haar ‘artistieke’ skills heeft kunnen ontplooien. Ik was ontzettend verbaasd toen ik een tijdje geleden wat nummers (b-sides) voorbij zag komen waaraan je echt kon zien dat de meid (of vrouw?) talent heeft. Beetje bluesy/jazzy maar ook inhoudelijk. Dit is toch weer een beetje een nietszeggend pop-hitje. Kom op zeg, Britney. Je zit al meer dan 15jaar in het vak.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>