Nieuwe muziek: Maroon 5 – This Summer’s Gonna Hurt

Maroon 5 heeft een splinternieuw nummer online gezet. This Summer’s Gonna Hurt heet de track en deze zal op de heruitgave van album V staan.

Met de zomer in aantocht zou dit wel weer eens een grote smash kunnen worden. Het is een broeierig midtempo-liedje over de niet te weerstane verleidingen van de zomer. Tekstueel is het vrij oppervlakkig, maar de productie en vibe van het nummer zijn wel erg lekker.

Stukken beter dan het glazuurafbrekende ‘Sugar’ vind ik persoonlijk. Ik hoor hier zelfs iets van de oude Maroon 5 – met een vleugje rock – in terug. Er is een expliciete en een gekuiste versie van het nummer te vinden. De originele titel is This Summer’s Gonna Hurt Like A Mother Fucker. Je krijgt meteen zin om zonnebrandcrème in te gaan slaan. Laat die zomer maar komen!

Lees ook: Maroon 5 – Sugar

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe muziek: Maroon 5 – This Summer’s Gonna Hurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>