Nieuwe video: O’G3NE – Wings To Fly

De meest recente winnaar van The Voice, meidengroep O’G3NE, heeft een nieuw nummer mét bijbehorende videoclip uitgebracht. ‘Wings To Fly’ is de opvolger van de succesvolle single Magic en het matig ontvangen Cold. Een volledig album laat nog even op zich wachten.

De videoclip voor Wings To Fly oogt uiterst professioneel. De zusjes zijn hiervoor afgereisd naar Ibiza, waar zij op waanzinnige locaties hebben mogen filmen. Onder anderen op een luxueuze zeilboot en – het is te hopen dat de dames geen hoogtevrees hebben – op de rand van een klif. Bovendien bewijzen Lisa, Amy en Shelley nog maar eens hoe fotogeniek ze zijn. Een heerlijk onbezorgde zomerclip.

En de muziek? De dames van O’G3NE lijken zich goed te revancheren na de toch wat teleurstellende en zwakjes geproduceerde single Cold. Wings To Fly is een midtempo track, die in het refrein voorzichtig de dance verkent. Voorzichtig, want het is nog steeds Skyradio-proof. Zou zomaar eens een aardig zomerhitje kunnen worden.

Lees ook: O’G3NE – Magic

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: O’G3NE – Wings To Fly

 1. bastian

  Veeeeeel beter dan Cold. Hitje vind ik en dan volgend jaar het songfestival winnen ;-) het kan zomaar gebeuren!

    /   Reply  / 
 2. vinn

  Al de gehele dag op 1 in itunes, laat wel zien dat ze nog populair zijn. Wat mij betreft ook veel beter dan Cold. Hoop dat de single het goed doet en dat deze meiden een blijfertje zijn. Zie ze graag wat meer de Sugababes kant op gaan.

    /   Reply  / 
 3. vinn

  P.s. grappig dat je noemt dat ze fotogeniek zijn (wat ook klopt) maar een foto gebruikt waar ze alles behalve dat zijn en zelfs een onderkin te zien is.

    /   Reply  / 
 4. MASH

  Dit is wel slim gespeeld, dit zou zomaar eens een zomerhitje kunnen worden! Al hoop ik dat ze binnenkort ook een wat rauwere/stoerdere kant laten zien.
  Ik gun ze het succes en hoop dat ze volgend jaar ook naar het SF gaan.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>