Nieuwe video: Carly Rae Jepsen – Run Away With Me

Carly Rae Jepsen heeft een nieuwe single, Run Away With Me. Dit is de opvolger van I Really Like You, het nummer dat moest voorkomen dat de zangeres een eendagsvlieg zou zijn. Dat is slechts deels gelukt overigens, want de track sloeg enkel in een handjevol landen aan.

Altijd al eens op date gewild met Carly? Nou, dit is je kans. Je beleeft deze clip namelijk door de ogen van haar liefje. Samen met de altijd goed gemutste Canadese maak je verschillende wereldsteden onveilig. Echt origineel is dit concept niet, maar met Parijs, New York en Tokio als decor heb je natuurlijk al snel een leuk clippie in elkaar gedraaid.

En de muziek? Dit nummer is sowieso beter dan I Really Like You, wat toch wel een wat kinderlijk refrein had en bovendien snel op je zenuwen ging werken. Run Away With Me is brommender, hoekiger en veel verslavender. Eigenlijk is het gewoon een erg goede popsong, die wellicht Carly – in tegenstelling tot het eerdergenoemde nummer – wél weer op de kaart kan zetten.

Lees ook: Carly Rae Jepsen – I Really Like You

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>