Nieuwe video: Selena Gomez – Same Old Love

Met haar nieuwe album – dat vanaf begin oktober te verkrijgen is – wil Selena Gomez een volwassener geluid laten horen. De tweede single, en dus de opvolger van Good For You, heet Same Old Love. De videoclip is geregisseerd door Michael Haussman. 

En hij heeft de clip in een oud-Hollywood sausje gedrenkt, waardoor het er allemaal behoorlijk classy en glamoureus uitziet. Aan het verlaat Selena haar hotel en stapt ze in een gladde, zwarte auto. Door de beslagen ruit observeert ze liefde in al haar facetten, vlammende passie maar ook intense hartzeer.

Het doet haar besluiten niet verder te gaan per auto, maar een wandelingetje te maken. Zo vindt ze haar weg naar het Palace Theater in Los Angeles, waar ze een optreden geeft. Geïnspireerd geraakt door alle liefde om haar heen, koestert ze haar trouwe en uitzinnige fans des te meer. Zoet verhaaltje, maar omdat het zo mooi is gefilmd toch de moeite waard.

En de muziek? Het nummer is mede geschreven door Charli XCX, en die hoor je ook in het refrein. Same Old Love is geen onaardig nummer, maar komt nooit echt op gang. Het blijft een beetje hangen in het I’m so sick of that same old love-riedeltje dat al vrij snel wordt prijsgegeven. Iets van een opbouw had hier niet misstaan.

Lees ook: Selena Gomez – Good For You  

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Selena Gomez – Same Old Love

  1. Davey

    Lana Del Rey – Hight By The Beach

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>