Nieuwe video: Loreen – I’m In It With You

Haar carrière werd gelanceerd door het songfestival, maar dat succes heeft Loreen niet echt kunnen vasthouden. Na haar debuutalbum Heal bracht ze nog wat losse singles uit, die eigenlijk alleen in de Scandinavische landen werden opgepikt. Nu is daar het nieuwe nummer I’m In It With You. Kan het haar terug in de kijker spelen? 

De clip is nogal random als je het mij vraagt. Loreen trekt met een stel vriendinnen op pad om eens even flink te rellen. Auto’s worden bekrast, mensen worden omver geduwd en er wordt gewildplast. Maar waaróm in vredesnaam? Om te laten zien dat ook vrouwen vandalen kunnen zijn, terwijl het meestal mannen zijn die deze rollen krijgen toebedeeld? Of om te tonen hoe zinloos vandalisme eigenlijk is? Er wordt geen punt gemaakt of een boodschap meegegeven, en daarom is het ronduit onplezierig om naar te kijken.

En de muziek? I’m In With You is wel een erg fijn nummer, die zeker een betere videoclip had verdiend! Je voelt de emotie, en de goed gedoseerde galm geeft de track net dat onheilspellende randje. Eén van de beste tracks die Loreen heeft uitgebracht.

Lees ook: Loreen – My Heart Is Refusing Me

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Loreen – I’m In It With You

 1. MASH

  Dit nummer is echt te gek! Alleen jammer van de video die er totaal niet bij past… :/

    /   Reply  / 
 2. Little M

  Inderdaad. De clip past écht er niet bij.
  Wat had haar bezield om zoiets uit te brengen?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>